У тому, що двері  Науково - дослідного  експертно - криміналістичного центру  УМВС України в Тернопільській області завжди відкриті для молодих, ініціативних та натхненних, переконались студенти  правничого факультету Галицького коледжу ім.Чорновола, що в м.Тернополі,  які завітали сюди в рамках заходів, ініційованих керівництвом НДЕКЦ та Галицького коледжу  з питань  правової освіти  та виховання молоді.


Фахівці- експерти провели пізнавальну екскурсію про специфіку роботи людей у формі з написом «ЕКСПЕРТ».  Під час зустрічі  студентам розповіли про завдання та принципи роботи Центру, його  роль та місце у правоохоронній системі.   Оскільки студенти навчаються  на правничому факультеті,  екскурсантів ознайомили з усім спектром  експертних досліджень, які проводяться Центром.


          В рамках екскурсії юні  правники також мали  змогу на мить відчути себе працівниками експертної служби, самостійно повправлятись у  проведенні огляду місця події, зборі слідової інформації тощо. Особливий інтерес в молоді викликали підготовлені до огляду колекції фальшивих грошей, вилученої зброї, вибухонебезпечних предметів.


        «Судячи з коментарів, студенти приємно вражені і здивовані, бо не уявляли наскільки чітка і налагоджена робота Центру  в цілому. Наші працівники дали кілька порад юним колегам стосовно освітніх напрямів та предметів, на які потрібно особливо звернути увагу у процесі навчання. Адже, поповнюючи ряди правоохоронців  молоді спеціалісти повинні вільно орієнтуватись в законодавстві, основах, функціях та завданнях відомства. Та й для нас такий захід також пізнавальний. Адже ми побачили, що молодь не байдужа до нашої діяльності, вона хоче бути активним учасником робочого процесу, а це майбутнє нашої установи», - так прокоментував цю подію  заступник  начальника НДЕКЦ при УМВС України в області  полковник міліції Ігор Дузяк.


 


 

 

 

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated

Filename: core/Output.php

Line Number: 457