З 4 по 5 жовтня поточного року завідувач сектору технічних досліджень документів та почерку відділу криміналістичних видів досліджень Григорович Тетяна Володимирівна та судовий експерт сектору технічних досліджень документів та почерку Тернопільського НДЕКЦ МВС України Кравець Володимир Леонтійович прийняли активну участь у семінар-нараді фахівців Експертної служби МВС «Актуальні питання технічного дослідження документів та почеркознавчих досліджень», який відбувся у м. Луцьк Волинської області.

На семінарі розглядались актуальні питання щодо призначення та проведення технічного дослідження документів та почеркознавчих досліджень; новітні способи підробки сучасних паспортних документів; флеш-технології, флеш-печатки; актуальні питання щодо забезпечення повноти та достовірності зразків для судової почеркознавчої експертизи; особливості дослідження передсмертних листів (записок) тощо.

Завідувач сектору технічних досліджень документів та почерку Григорович Тетяна Володимирівна у своєму виступі розкрила тему «Особливості ідентифікації особи за динамікою рухів при виконанні підпису». Судовий експерт сектору технічних досліджень документів та почерку Кравець Володимир Леонтійович виступив із темою: «Система координат та особливості визначення ідентифікаційних ознак за розміщенням «особливих» точок підписів» та показав якісну презентацію.

 Учасники обмінялись позитивним експертним досвідом, розглянули сучасний стан методичного забезпечення та нормативно-правового регулювання у галузі технічного дослідження документів і почеркознавчих досліджень, обговорили та визначили перспективи розвитку зазначеного напрямку діяльності в підрозділах Експертної служби МВС України.


 

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated

Filename: core/Output.php

Line Number: 457